Wie zijn we ?

In het hartje van Brussel, op een steenworp afstand van de Europese wijk, aan de uitgang van het metrostation Pétillon, verbergen we ons atelier en onze winkel. Professioneel advies, kwaliteit, keuze, frisheid, artistieke creativiteit, eersteklas service en beschikbaarheid maken ons de beste vertolker van uw emoties.

Onze strenge selectieprocedure voor bloemen is een garantie voor versheid en kwaliteit. De bloemen die Anne Duchâteau Europe heeft uitgekozen, worden immers elke dag streng geselecteerd bij de groothandelaars met wie we al meer dan 50 jaar samenwerken.

Onze filosofie

Onze relatie met u is uniek. De passie waarmee wij ons beroep uitoefenen weerspiegelt onze wens om de emoties die het creëren van uw boeket oproept met u te delen. De tijd die aan elke creatie wordt besteed, de aandacht voor het kleinste detail, voor de eenvoudigste of meest uitzonderlijke compositie, getuigen van onze zoektocht naar uitmuntendheid.

Waarom kiezen voor Anne Duchâteau ?

Kiezen voor Anne Duchâteau is de garantie voor een prachtig boeket, vers samengesteld met bloemen van de dag. Kiezen voor Anne Duchateau Europe betekent vertrouwen op een kwaliteitsvol Belgisch bloemistenatelier, gelegen in het hartje van Brussel, een gerenommeerd familiebedrijf, een bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring.

Uw tevredenheid is voor ons de enige garantie voor uw trouw.

Catherine Bosquet

Catherine Bosquet, Verantwoordelijke evenementen

Norbert Bosquet

Norbert Bosquet, Commercieel Verantwoordelijke

Arlette Bosquet

Arlette Bosquet, Verantwoordelijke evenementen